Webdesign håndbøger

Denne sektion af Webdesign 101 vedrører mine bøger. I teksten finder du henvisninger til forskellige sider, der er oprettet som supportsider for disse.

Bestil bogen på denne webside hos Globe A/S

Webdesign med stylesheets

(November 2006)

400 siders gennemgang af CSS-egenskaberne med mange praktiske eksempler. Omfangsrige kapitler om navigationssystemer og layout. Opdateret i forhold til Internet Explorer 7.

Beskrivelse af bogen
Indholdsfortegnelse (PDF-fil, 94 kilobyte)
Rettelser og bemærkninger
Kildekode

Webdesign - illustreret håndbog, 2. udgave 2005

Webdesign – illustreret håndbog,
2. udgave

Anden udgave af bogen udkom medio marts 2005. Denne udgave er stærkt revideret og opdateret, og omfatter ca. 40 flere sider. Læs mere om opdateringerne på websiden med beskrivelsen af bogen.

Beskrivelse af bogen
Indholdsfortegnelse (PDF-fil, 94 kilobyte)
Rettelser og bemærkninger
Kildekode

Webdesign – illustreret håndbog, 1. udgave

Beskrivelse af bogen
Generelle bemærkninger
Korrektioner
Kildekode

1. udgave af bogen, der er trykt i to oplag, er nu udsolgt fra forlaget. Forlaget publicerede i marts 2005 en stærkt revideret og opdateret 2. udgave, som du kan læse om herover.

Bøger og website

Udover siderne med kildekode og lignende vedrørende de enkelte bøger omfatter dette website mange artikler, der repræsenterer de teknikker, jeg skriver om i mine bøger.

Det kan siges sådan, at dette website er et laboratorium for afprøvning af de design-ideer, jeg beskriver i bøgerne. I bøgerne forklarer jeg tingene en del mere udførligt (og pædagogisk, mener mange af mine læsere), end jeg sædvanligvis gør i mine webartikler. Bøgerne er derfor et godt grundlag for det maksimale udbytte af mine webartikler.

Online support

Rettelser, kommentarer og uddybende spørgsmål vedrørende mine bøger bedes rettet til jensen@webdesign101.dk. Sådanne henvendelser bliver i det omfang, jeg skønner rimeligt, videreformidlet til modtagerne af mit nyhedsbrev. Vil du vide mere om dette, skal du læse websiden Nyhedsbrev.

Denne side er senest opdateret: 22. November, 2006