Forsiden » Generelt/Servicesider » Webdesign 101 nyhedsbrev

Webdesign 101 nyhedsbrev

Der er februar 2005 sket en ændring i mit koncept for nyhedsbreve.

Det udsendes nu ved hjælp af en såkaldt Mailing List Server. Nærmere bestemt ved hjælp af www.freelists.org.

Konsekvenserne for dig som læser beskrives på denne side.

Nye abonnenter

Nyhedsbrevets formål har været og er at orientere om nye websider på mit websted Webdesign 101 og fortælle om mine oplevelser på de studierejser, jeg ofte foretager på nettet.

Jeg har hidtil udsendt nyhedsbrevet 6-8 gange om året ved hjælp af e-mail programmet på min computer. Nu har jeg efterhånden fået flere hundrede abonnenter, og det er blevet helt uoverkommeligt at styre disse mange e-mail adresser manuelt.

Som abonnent på listen får du først og fremmest mit nyhedsbrev, i fremtiden antagelig lidt oftere, når jeg ikke skal bruge halve dage på at vedligeholde adresselisten.

Hidtidige abonnenter

Hele sagen er sat i værk den 7. februar 2005, på hvilken dato jeg overførte de e-mail adresser, jeg har på allerede tegnede abonnementer, til list-serveren.

Er du utilfreds med det, er der ikke andet at gøre end at opsige abonnementet ved hjælp af det formularfelt du ser i højre kolonne, eller ved hjælp af det link til opsigelse, der findes i alle e-mails fra listen.

I så fald beklager jeg at have påført dig ulejlighed. Det er gjort i bedste mening.

Nyhedsbrev arkiv

Sektionsmenuen i højre spalte giver dig mulighed for at læse alle de nyhedsbreve, der udkommet hidtil. Du vil opdage, at formatet varierer en hel del over tid. Osse det gebet har været genstand for forskellige eksperimenter.

Via listens hjemmeside ( www.freelists.org/list/webdesign101) vil du fremover kunne læse det arkiv over listens aktiviteter, der bygges op på listserveren.

Inklusive newsfeed

Råder du over en RSS newsreader kan du i stedet for nyhedsbrevvet (eller som supplement til detet) få overskrifterne ind i newsreader'en ved at oprette en ny kanal med følgende feed: Kopier genvejen og indsæt i din newsfeed readerKopier genvejen og indsæt i din newsfeed reader.

Kopier genvejen ved at højreklikke på ikonet og indsæt uri'en som en ny kanal i din newsfeed reader. Eller indtast følgende uri i readeren:
http://www.freelists.org/
--> archives/webdesign101/feed.rss

18. februar 2005

Nyhedsbrev arkiv

Bliv abonnent på mit nyhedsbrev

Læs evt. denne side.

Abonnér på nyhedsbrev
Søg på siderne
Anbefal siden til en ven

Februar katastrofen

Mine ambitioner med flytningen til en maillist server var lidt større end bukserne kunne holde til.

Mine flere end 200 abonnenter blev 18. februar udsat for en veritabel syndflod af e-mails. Der er ingen grund til at gå i dybden med årsagerne, men opsætningen er nu ændret, så det ikke kan gentage sig.

Listen er nu udelukkende en newsletter distributionsliste, og ingen andre end undertegnede kan sende e-mails til den.