Forsiden » Generelt/Servicesider

Webdesign - illustreret håndbog

Afløseren til "den sorte bibel" - WWW illustreret håndbog fra forlaget Globe - er nu udkommet.

For kun 299 kr kan du nu få den bog, jeg har skrevet om web­side­kon­struk­tion. Forlaget Globe, der står for udgivelsen, mener, at bogen er afløseren for forlagets berømte bestseller fra 1996, "WWW - il­lu­stre­ret håndbog". Nogle facts om, hvad du får for pengene: 430 sider i et letlæst format, 5 siders ind­holds­for­tegn­else (PDF-fil - 25 kb), over 450 oplagsord i et velordnet stik­ords­re­gi­ster, over 400 eksempler fra praksis og ca. 200 illustrationer.

Webdesign - illustreret håndbog

Igennem alle de år, jeg har undervist i web­side­kon­struktion, har jeg bestræbt mig på at være godt forberedt til alle lektioner. For mig betyder det, at alting skal prøves af før det bliver præ­sen­teret for kursisterne. Dette har ført til denne website og til en stor mængde under­visnings­notater om alle mulige aspekter af hånd­værket.

Mange af disse notater er nu samlet til et kom­pen­di­um, der har dannet grundlag for udgivelse af bogen Webdesign - illustreret håndbog.

Forlaget Globe, der i forvejen er velkendt for mange gode udgivelser også inden for webhåndværket, har stået for udgivelsen. På Globes webside om bogen Webdesign - illustreret hånd­bog finder du nærmere oplysninger og mu­lig­hed­en for at købe bogen allerede nu. Du kan også downloade en PDF-fil med indholdsfortegnelse og et eksempel-kapitel.

Lidt i modsætning til omtalen på forlagets hjem­me­side vil jeg godt understrege, at selvom jeg har haft håndbogen fra 1996 i tankerne, da jeg skrev denne nye bog, er der ikke kun tale om nogen opdatering af den gamle bog.

Min ambition har været at komme hele vejen rundt om emnet - starte på en frisk så at sige - i lyset af de mange nye teknologier og teknikker, vi nu har til rådighed til at udføre et håndværk, der er modnet meget betydeligt i løbet af 6 år.

Så hvis du gerne vil lave godt håndværk som websmed, sku' du ta' og købe min bog.

Senest opdateret: 16. januar 2003

E-mail nyhedsbrev

Vælg normal præsentation

Vis siden som den ser ud i udskrift Send siden til udskrift.